Kesosallad


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

tomte-smallDet blev ingen ordentlig matlagning idag. Jag gjorde kesosallad av 200 g keso, morotsslantar, skivad blekseleri, finhackad äpple strimlad purjo, en burk majs, salt, citronpeppar och en skvätt saft. Glömde olivolja, men det blev gott i alla fall. Funderar på att göra en ostpaj imorgon, men det får nog bli eget recept, med olika ostsorter… får se. Jätteskönt att vara på bättringsvägen i alla fall.Provsmakar Cheddarosten ikväll… supergod! det var så jag kom på idén. Det var väldigt länge sen vi hade paj faktiskt.
Det är ganska tråkig färg på min TV och så är bilden ganska mörk. Kanske blir så att jag köper ny TV efter jul OM dom säljer ut till bra pris, annars får det nog vara. Det är ju inte så att jag absolut måste ha, men det kunde bli istället för den där resan bort över jul som inte blev av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>