Julmaten är uppäten


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

tomte-smalloch jag lovar! jag är minst lika proppmätt som om jag hade frossat med det dignande julbord. Det var gudomligt gott helt enkelt :) men jag åt alldeles för mycket. Sötnos, den ena katten är galen i fisk så hon fick ju lite julgodis på köpet :)

 

 

pocherad-torsk

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>