Bakat knäckebröd och gjort soppa på en spik


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

Det tar sin tid att baka eget knäckebröd, i alla fall när man bara har en vanlig hushållsspis, inte ens varmluftsugn, så då kan man ju bara köra en plåt med två rundlar samtidigt, men det är ju så lätt och så gott. Eget ÄR bäst, så är det bara och det är ju det som gör mödan värd nån gång ibland.

knackebrodet

Sen blev det soppa på en spik. Kylskåpsrensning. Där fanns linser som låg och bad om att bli omhändertagna. Det fanns en mugg med smält smör och mjölk från gårdagens pensling och en liten bit julkorv kvar. I svalen fanns en ledsen klyfta vitkål, några stånd blekselleri, lök, en liten bit av det gröna på en purjolök och morötter och på bänken fanns torkad chili och vitlök. Tillsammans med knäckemackan superbt :)

soppa_knacke

http://matochrecepttillvardags.blogg.se/2013/december/soppa-med-knackemacka.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>