Kvällsgott med Ris à la Malta


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

Som om inte nog vore nog, vispade jag upp en trea vispgrädde med en ordentlig dust vaniljsocker och blandande den ljuvliga vaniljgrädden med resterna av risgrynsgröten. Precis exakt lagom söt och fluffig och gudomligt god till den goda salmbärssylten.

risalamalta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>