Jättenöjd med denna dag


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

fundersam_smallJa, jag känner mig helt sjukt nöjd. Dagen började så där, med en obehaglig känsla av att jag hade ett brådskande jobb framför mig som jag var ytterst tveksam till om jag skulle klara av. Jag funkar så att tjuren måste tas vid hornen med detsamma, annars blir det inte av över huvudtaget. Jag tog mig alltså an uppgiften att rita bilder till headern till snowkites.se direkt, redan före morgonkaffet, i pyjamas. En bild var redan klar innan jag fått tandborsten i mun och kläderna på. Sen fortsatte jag energiskt, noggrant (vilket INTE är nån vana direkt) och systematiskt hela dagen. Jag fick alla bilderna klara, plus grunden till temat! Personligt rekord i arbetsinsats, jag lovar! men nu känns det också otroligt skönt. Det är som att när varken omgivningen eller jag själv hyser några större förhoppningar om att jag ska lyckas DÅ går det hur bra som helst ?! allra sämst går det när omgivningen tror att jag kan trolla och åstadkomma något som är väldigt svårt och tidskrävande, om det ens går och särskilt när dom tror att jag dessutom gör det för nålpengar. Mittemellan, godtagbart, men inte särskilt bra, blir det när jag själv tror att jag kan mer än jag kan och skyndar och slarvar.

Här är den header jag gjorde idag.

header

Sen lagade jag pannbiff på traditionellt sätt, med kokt potatis, brunsås och lingon. Alltid lika gott!

pannbiff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>