Det här ska vi lära oss


Warning: Use of undefined constant fb_layout - assumed 'fb_layout' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/mariagutebring.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/flexo-facebook-manager/flexo-facebook-manager.php on line 386

OM jag kommer med och i första omgången alltså:
1. Grundläggande matlagningskunskap och produktionsteknik, metoder och tillagning av enklare anrättningar
2. Grundläggande bakning, metoder och grunddegar
3. Service/värdskap och bemötande
4. Gruppsamverkan, arbetsorganisation och ledarskap
5. Livsmedelshygien/livsmedelssäkerhet, personlig huýgien, arbetskläder, diskteknik, arbetsplatsens hygien samt egenkontroll enligt HACCP
6. Miljöku´nskap ur ett branschperspektiv, källsortering, livsmedelsval ur ett miljöperspektiv, närodlat, val utifrån säsong, val av kemikalier samt att minimera svinn och energianvänding
7. Grundläggande yrkesekonomi, kassahantering och redovisning
8. Livsmedelskunskap och olika livsmedelsgrupper
9 Att möta gäster med speciella behov, ex. vanligt förekommande livsmedelsallergier och dieter
10. Grundläggande serveringskunskap, uppdukning, bärtekniker och serveringsmetoder.

Sen är det inte så stor idé att tänka så mycket längre innan man vet i vilket fack man hamnar i, men jag hoppas givetvis på kock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>