Man kan äta varierat med få ingredienser både enkelt billigt och nyttigt.
Vi har förmånen att ha tillgång till fiskevatten så det blir mycket egenfångad fisk för vår del.
Vitkål och morot är basen i alla våra middagar.
Bresaola med hemlagad coleslaw.
Fläskfilé med bearnaisesås.
Stekt flundra.
Fredagsmys.
Snabbgravad lax.
Grönsakstallrik.
Himlasoppa.
Idfärsbiff -som vi gör på enbart idfärs, bara att mala två gånger.
Idburgare.
Idfärs.
Idfärsbiff.
Kajpsoppa.
Korv.
Korv, fläsk och kajpsås.
Korvtallrik.
Fläskfärs.
Lax.
Lax och ägg.
Laxtallrik.
Nässelsås.
Ost-och skinkpaj.
Påsktallrik.
Pulled Pork som vi förbereder hemma och fryser ner i platta plastpåsar.
Pulled Pork.
Raggmunkar.
Rödbetspasta.
Rökt fisk.
Rökt id.
Rotsaksgryta.
Sik.
Snabbgravad sik med coleslaw.
Skagenröra.
Soppa.
Snabbgravad sik
Vegetarisk pytt.
Vegetariskt.